ÚvodLázně zahajují lázeňskou sezónu

Lázně zahajují lázeňskou sezónu

Zpět12.4.2024
Zahájení lázeňské sezóny je vždy čas, kdy se lázně obléknou do slavnostního hávu a s bohatým kulturním programem zahájí další sezónu. Na co se můžete těšit letos?

Karlovy Vary  3. - 5. 5. 2024

Karlovy Vary vstoupí o prvním květnovém víkendu do nové lázeňské sezóny. Od 3. do 5. května bude celé město žít jednou z nejvýznamnějších kulturně-společenských událostí. Pro obyvatele a návštěvníky je připraven bohatý kulturní program, který si nenechá ujít i celá řada významných hostů z celého světa.

Mariánské Lázně 10. - 12. 5. 2024

Program potrvá od pátku do neděle a odehrávat se bude i tentokrát především u kolonády. Stěžejním bodem pátečního programu bude koncert Západočeského symfonického orchestru, k dispozici již budou také stánky s občerstvením a řemeslnými výrobky

Poděbrady - 10. -12. 5. 2024

zahájí svou 116. lázeňskou sezónu 

Bohatý kulturní program jistě osloví fanoušky všech hudebních žánrů. V pátek vystoupí rocková kapela Hudba Praha, v sobotu nebude chybět dechovka, pohádka pro děti, nebo módní přehlídka. Vrcholem sobotního programu bude vystoupení zpěváka Daniela Hůlky.

Nedělní koncerty v Havířském kostelíku jsou věnované dílům Bedřicha Smetany, který letos slaví  200. výročí od narození.

Konstantinovy Lázně - 16. - 19. 5. 2024 

Slavnostní tentokrát čtyřdenní kulturně společenská akce startující již 221. lázeňskou sezónu v Konstantinových Lázních a turistickou sezónu na Konstantinolázeňsku s bohatým programem.

Františkovy Lázně - 18. 5. 

Město Františkovy Lázně Vás zve na slavnostní zahájení lázeňské sezóny k hudebnímu pavilonu u Františkova pramene. 

Náchod -  Malé lázně Běloves sobota 25. 5. 2024

Tradiční květnová akce s bohatým doprovodným programem, kterou se zahajuje lázeňská sezóna. Návštěvníci se mohou těšit na hudební vystoupení, sportovní a pohodové aktivity pro děti, den otevřených dveří úpravny minerální vody a vrtu Jan. Vstup zdarma.